Aanmelden als zzp’er, zo werkt het!

  • Neem 5 minuten en vul het aanmeldformulier in (wanneer, waar en hoe wil je ingezet worden). Je uploadt je logo, foto en VOG. Ook is er een mogelijkheid om naast je inschrijving een boekingstool, website, logo en tips aan te vragen.
  • Vervolgens krijg je een offerte (dan heb je de afspraken zwart op wit) toegestuurd die je online dient goed te keuren.
  • Ondertussen wordt je profielpagina alvast aangemaakt. Na goedkeuring van de offerte volgt de factuur. Als je deze betaalt, krijg je toegang tot je persoonlijke en Flex-kracht bestanden middels een beveiligde link. Zo voldoen wij aan de privacywetgeving omdat je zowel recht op inzage als recht op aanpassing/verwijdering hebt.

 

  • Zodra een school behoefte heeft aan de zzp, zal de school contact met je opnemen op de manier die je aangeeft op je profielpagina. Je spreekt zelf af hoe en wat. Het platform, en uiteindelijk het onderwijs, is niet geholpen met zzp’ers die hogere bedragen vragen. Als je dat wilt, mag dat uiteraard, maar niet via dit platform.